POČETNA RECEPTI FOTO album KORAK po KORAK MAGAZIN PRIČAONICA


PRAVILA KORIŠĆENJA E-MAGAZINA GASTRONOMIJA.INFO

Korišćenjem svih ili bilo kog dela sadržaja E-magazina Gastronomija na veb adresi www.gastronomija.info ( u daljem tekstu samo: Gastronomija.info), preduzeća WEB&LAW d.o.o.” , automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Gastronomije.info, ili bilo kojeg njenog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo e-magazina Gastronomija.info ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

E-MAGAZIN GASTRONOMIJA.INFO

Preduzeće WEB & LAW d.o.o. posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja e-magazina Gastronomija. info. Posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

E-magazin Gastronomija.info sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Gastronomija.info sadržaje objavljuje u dobroj nameri.

Sve sadržaje e-magazina Gastronomija.info koristite na vlastitu odgovornost i Gastronomija.info se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup e-magazinu Gastronomija.info i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

AUTORSKA PRAVA

Gastronomija.info polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Gastronomija.info i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Gastronomija.info, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je E-magazin Gastronomija.info povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE

Gastronomija. info sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Gastronomija.info linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan magazina.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI KORISNIKA

Gastronomija.info štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Gastronomija.info se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja e-magazina, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Gastronomija.info može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja e-magazina (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke e-magazin Gastronomija.info koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao magazin i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Gastronomija.info obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Gastronomija.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika magazina, osim u slučaju teškog kršenja pravila e-magazina Gastronomija.info ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

SLANJE FOTOGRAFIJA

Gastronomija.info omogućava svojim korisnicima da pošalju svoje fotografije direktno na sajt. Gastronomija.info ima pravo brisanja fotografija bez bilo kakvog dodatnog objašnjenja ili davanja razloga brisanja.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora fotografije, E-magazin Gastronomija.info kao ni WEB&LAW d.o.o ne može da odgovara za verodostojnost autora fotografije kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na fotografije. Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije ili onima koji su je poslali. Mi omogućavamo objavljivanje fotografija korisnika sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu gastro.posta@gmail.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Gastronomija.info ne postaje vlasnik objavljenih fotografija, ali zadržava pravo korišćenja fotografija u svojim ostalim sadržajima, prezentacijama i promotivnim kampanjama.

SLANJE RECEPATA

Gastronomija.info omogućava svojim korisnicima da pošalju svoje recepte direktno na sajt.

Gastronomija.info ima pravo brisanja recepata bez bilo kakvog dodatnog objašnjenja ili davanja razloga brisanja.

Zbog nemogućnosti provere autentičnosti autora recepata, E-magazin Gastronomija.info kao ni WEB&LAW d.o.o ne može da odgovara za verodostojnost autora recepta kao ni zbog eventualnog bilo kakvog kršenja autorskih prava na recepte. Sva odgovornost za recepte pripada isključivo autorima recepata ili onima koji su ih poslali. Mi omogućavamo objavljivanje recepata korisnika sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji recepte šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite recept za koji znate da je zaštićen autorskim pravom ili da je autor recepta pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu gastro.posta@gmail.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Gastronomija.info ne postaje vlasnik objavljenih recepata, ali zadržava pravo korišćenja recepata u svojim ostalim sadržajima, prezentacijama i promotivnim kampanjama.

PRAVILA KORIŠĆENJA FORUMA

Poruke na forumu predstavljaju stavove i mišljenje autora a ne e-magazina Gastronomija.info.

E-magazin Gastronomija.info kao ni WEB&LAW d.o.o ne odgovara za sadržaj poruka niti za stavove iznesene u njima. Komentari koji sadrže uvrede, pretnje, vulgarne reči, pornografiju, otvorene klevete ili pozive na nasilje, kao i poruke koje moderatori foruma smatraju nepriličnim, neće biti tolerisane. Ovo uključuje, ali se na to ne ograničava, i sve oblike nacionalne, rasne, verske, seksualne i bilo kakve druge mržnje.

Nije dozvoljeno ponovno otvaranje tema (topika) koje su moderatori već zatvorili ili uklonili. Molimo vas da se držite teme. Poruke koje skreću raspravu sa teme mogu biti obrisane ili prebačene na drugu temu. Namerno i sistematsko skretanje tema i drugi vidovi ometanja diskusije neće biti tolerisani. Potrudite se da vaši postovi imaju smisla. Postovi i topici koji su po proceni moderatora banalni i besmisleni biće uklanjani.

Nije dozvoljeno bilo kakvo oglašavanje ili propagiranje, uključujući politiko, religiozno i komercijalno. Registracija sa besplatnih e-mail adresa (Gmail, Yahoo, Hotmail... ) nije poželjna. Nije dozvoljeno korišćenje više od jednog korisničkog imena (nickname).

Nije dozvoljena upotreba materijala koji su zaštićeni autorskim pravom. U komentarima nije dozvoljena upotreba svih velikih slova (CAPS), glomaznih fontova, Java Script-a, tabela, posebnih zaglavlja ili sličnih HTML sadraja. Nije dozvoljeno korišćenje dugačkih i uvredljivih potpisa.

Preporučujemo da drugim učesnicima ne ostavljate lične informacije o sebi (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). Takođe, nemojte ostavljati podatke takve prirode o drugim osobama i učesnicima foruma. Istovremeno, molimo da ne špekulišete o identitetu drugih učesnika. Molimo da koristite srpski (hrvatski, bosanski, crnogorski) jezik.

E-magazin gastronomija.info se NE obavezuje da obrazloži razloge za uklanjanje poruka i zadržava pravo da ugasi naloge korisnika koji krše navedene standarde.

Modifikovanje i promene pravila Gastronomija.info zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama Gastronomija.info može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem u e-magazinu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja e-magazina Gastronomija.info smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.


U Beogradu, aprila 2010.g.  


Ime:
Šifra:

   Novi član?    Zaboravljena šifra?
Prijavi se na mejling listu
MAPA SAJTA
Pretraži:
RECEPTE
SLIKE
KORAK po KORAK
Magazin
Arhivu

Pošalji recept/sliku


© 2005 - 2024 Gastronomija.info, | [Marketing] | [Kontakt] | [Impresum] | [Pravila korišćenja] | [Mapa sajta] |

SK Programi prave
Sva prava zadržana ||| All rights reserved
asistent
X gost :: 16. 07. 2024 u 07:43:05

- Moj profil
- Moj avatar
- Svi moji uneti sadržaji
- Moje slike
- Moji recepti
- Moji recepti sa slikom
- MOJ KUVAR
- MOJ BLOG
- Komentari na moje slike/recepte
- Komentari na moje lekcije
- SVI KOMENTARI
- GastroBOOK

- Objavljene slike/recepti od moje poslednje posete
- Podizanje DODATNIH slika